linkedin is een moetje

Als je je huis wilt verkopen, zet je het op Funda. Als je je auto wilt verkopen… zet je ‘m op Marktplaats! En als je ondernemer bent? Dan zorg je dat je op LinkedIn staat! Met alle informatie die er toe doet. En met een topfoto… (dat is niet de vakantiekiek met korte broek / zonnebril / kind op de arm / piekerige haren / kater).

Ben je (of wil je) in loondienst? Ook dan is LinkedIn super belangrijk. Bijna 80% van de bedrijven gebruikt LinkedIn bij het werven van personeel. Heel belangrijk dus dat jouw LinkedIn profiel uitstraalt wat je wilt uitstralen.

Je hebt je misschien al wel honderd keer voorgenomen om ervoor te zorgen dat je LinkedIn account er tiptop bij staat. En iedere keer komt het er niet van. De hectiek van je leven zit in de weg.

LinkedIn blijkt voor veel mensen lastig. Resultaat…: heel veel ondernemers hebben onbedoeld en ongewenst 2 profielen, of gaan in op contactverzoeken maar weten verder totaal niet hoe zij LinkedIn actief kunnen inzetten voor acquisitie. Heel veel ondernemers zijn onzeker over hun profiel, en dat is zonde.

Daarom organiseer ik een training heel specifiek gericht op jouw LinkedIn profiel. Je werkt op je desktop of laptop, en alles wat voorbij komt voeren we meteen uit. Aan het einde van de training heb jij een dijk van een profiel, en je weet ook precies hoe je LinkedIn kunt gebruiken om je zakelijke doelen te realiseren.

Wat levert deze training je op? Aan het einde van de training heb jij een LinkedIn account dat precies laat zien wie je bent en wat je doet. Zodat je gevonden wordt. Niet alleen op LinkedIn, maar ook via Google.

Wil je je inschrijven? Top! Stuur een mail naar nancy@10-social.com. Dan neem ik contact op en plannen we de training op een voor jou geschikte datum, tijd en plaats.

Reactie van deelnemers aan de training LinkedIn is een moetje, maar wat moet je er mee?:

De zeer praktische cursus heeft mij een professioneel LinkedInprofiel opgeleverd. Nancy weet heel goed aan te geven welke onderdelen van belang zijn in LinkedIn, en hoe je ermee om kunt gaan.

Frank Schoorl, Schoorl & Partners accountancy en belastingadvies.

Buiten dat ik veel geleerd heb van de training vond ik het heel waardevol om te sparren met andere ondernemers en ervaringen te delen. Goede tips gekregen. Ik ben altijd heel kritisch op mezelf, het is nooit goed genoeg. De complimenten die ik kreeg van de medecursisten voor mijn Linked-In samenvatting lieten me zien dat ik op de goede weg ben. Dit geeft mij weer een boost om verder te gaan met mijn social media avontuur.

Ik had me eigenlijk nooit gerealiseerd hoe snel mensen je beoordelen op basis van een foto. Een goede foto gemaakt door een goede fotograaf zorgt dat je professioneler overkomt. Ondanks dat ik geen vakantiekiekje had gebruikt als profielfoto, was het er wel 1 uit mijn privé verzameling.

Nicole Kramer van Homeopathie Linquenda.

Heb je een vraag? Stel ‘m hier:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.