Hier vind je een overzicht van de diensten die ik aanbied om jou te helpen meer klanten te krijgen en meer te verdienen.

nancy bij auto close upJouw Doorbraak – Programma

Wil je ondernemen met:

  • meer zelfvertrouwen en plezier
  • meer klanten
  • meer omzet
  • en ook nog tijd voor een leuk leven?

Meer informatie

 

 

VIPdag     Nancy Koornwinder

In één dag van exclusieve 1-op-1 begeleiding werken we aan jouw zichtbaarheid alsexpert op je vakgebied. Je leert hoe je je kennis kunt delen, mensen kunt inspireren en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij als expert op jouw vakgebied herkend en erkend wordt.

Meer informatie

 

Nancy als spreker of gastdocent  Nancy Koornwinder tijdens een presentatie

Nancy is een enthousiaste spreker voor netwerkgroepen en vakdagen. Met humor en heldere taal weet zij zowel de onervaren als de zeer ervaren gebruiker te boeien.

Meer informatie

 

Je bent wat je deelt – in-company training content schrijven

Alleen als jij waardevolle informatie deelt zullen mensen belangstelling hebben om ook de volgende stap met je te zetten: klant worden. In deze training leer je zien wat waardevol is voor jouw ideale klant, en leer je schrijven voor alle online media.

Meer informatie

LinkedIn training

In-company training LinkedIn is een moetje, maar wat moet je er mee?

Meer informatie

Facebook training

In-company training Boost je bedrijf met Facebook. Je leert hoe je kunt adverteren in Facebook en met een lage investering een enorm bereik kunt creëren.

Meer informatie

Weet je niet wat voor jou de beste keuze is? Ik help je graag. Vraag een gesprek aan, dan bepalen we samen wat voor jou de beste stap is. Natuurlijk is dit gesprek vrijblijvend. Het verplicht je tot niets.

Stuur een mail naar nancy@10-social.com, of vul onderstaand formulier in, dan bel ik je: