Mijn motto is: Durven, doen en doorgaan!

koffie zetten

Ooit was ik heel goed in mijn vak, en een heel slechte ondernemer. Bang om aangezien te worden als arrogante egotripper durfde ik nooit hardop te zeggen, laat staan op te schrijven, waar ik goed in was. Jammer, want als je niet laat zien hoe goed je bent, hoe moeten anderen dat dan weten? Ik was heel goed in mijn vak, en een waardeloze ondernemer. Met als gevolg… geen klanten.

Inmiddels is dat gelukkig anders. Wat maakte het verschil? Sociale media. Zichtbaarheid. Vindbaarheid. Lef. De grote sprong het diepe in, de comfortzone uit, het spotlight in. Ik ging vertellen dat ik goed ben in m’n vak. Op mijn manier. En dat bleek een manier te zijn die werkt. Niet alleen voor mij, maar ook voor anderen.

Het is mijn missie om jou – vakidioot, ondernemer met vuur en passie – te helpen om ook in het licht te gaan staan. Zodat jij gezien wordt, en gevonden wordt door je ideale klanten. Hoe mooi is het als jij kunt doen wat je het allerliefste doet, en nog goed kunt verdienen ook!

Ik ben Nancy Koornwinder, en ik help ondernemers om met zelfvertrouwen en plezier hun bedrijf te laten groeien. Alleen als je zichtbaar bent, kun je gevonden worden. De inzet van sociale media is de snelste manier om je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Meer klanten, meer verdienen. Dat wil jij toch ook?

Wil jij je bedrijf laten groeien? Laat het me weten, dan neem ik contact met je op.

 

 

PS: De foto’s zijn gemaakt door Mariël den Oever voor de Wardrobe Stories van Karin Frensch. Kijk hier naar het artikel.

2 reacties op ‘Over Nancy

 1. Leuk Nancy! Gefeliciteerd met je nieuwe bedrijf!

  Helaas was ik deze vrijdag er niet: met vakantie actief met de kleinkinderen!
  Ik heb dus niet kunnen meemaken hoe je je nieuwe bedrijf lanceerde op BNI…
  Of heb je dat nog niet gedaan? Heb je je 60 sec presentatie op schrift?
  Rest mij nog een gewetensvraag voor je: ben je nog steeds maar 10 minuten actief op twitter per dag, los van je nieuwe zaak natuurlijk.
  Groetjes, Ozz

 2. Hee Ozz,

  Ja ja, bij BNI zijn ze op de hoogte! Ik heb nog geen 60 sec. presentatie op schrift, maar je kunt mensen wel de link naar de site sturen.
  En de gewetensvraag… als ik mee mag rekenen dat ik 4 accounts heb, dan zit ik RUIM binnen de 10 minuten marge. Als je weet hoe, dan kost twitteren echt niet zo veel tijd. Maar soms ga ik helemaal los… dat moet ik eerlijk toegeven. Meestal op een vrije dag, daar ben ik nooit zo goed in..

  Groetjes, en geniet maar van je kleinkinderen.
  Nancy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.