Ik ben 50 geworden. Eindelijk volwassen. Al een tijdje geleden hoor. Ik heb niks met leeftijden, en toch. Ik merk dat het wel wat met me doet. Ik wil de diepte in. Intensiever en langer met mensen werken. Meer nadruk op de inhoud. Het idee is er al lang, het moet alleen nog op papier. Het idee omzetten in woorden. In weinig woorden. Veel is makkelijker…

Johanna weet van dit broedproces. Johanna zit in mijn team. Johanna is goed. En Johanna heeft eigenlijk altijd gelijk (en nee, dat is niet irritant). Johanna vertelde me over Andy Harrington – Andy wie? En dat het goed voor me zou zijn om mee te gaan naar zijn event. En dus ging ik mee. Want als Johanna zegt dat het goed voor me is, dan zal het zo zijn.

Andy bleek een kleine schriele man te zijn. Weinig indrukwekkend eerlijk gezegd. Ik was op z’n zachts gezegd sceptisch. En toch… hij deed iets knaps. Hij was sterk, en kwetsbaar. Heel interactief. Hij deelde dingen die heel waardevol zijn. Waar je direct iets aan hebt. Iedereen hing aan zijn lippen. Er zaten 350 man in de zaal. Je kon een speld horen vallen.

Ik heb er geen spijt van dat ik gegaan ben. Sterker nog… nog voor de lunch heb ik me ingeschreven voor een 4-daagse cursus in Londen eind november. Een cursus over het omzetten van jouw passie in euro’s. Op een manier die bij je past. Met jouw eigen unieke boodschap. Een boodschap die opvalt bij je doelgroep. Een boodschap die gezien wordt als waardevol.

Laat dat nou net het jaarprogramma zijn dat ik aan het schrijven ben. Je boodschap… van waarde… voor je favoriete doelgroep… op een manier die bij je past…. Nou ja, daarover later mee. Voor nu mag ik iets weggeven. Het is een boek. Van Andy.

Je krijgt het boek gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten. Ik zou liegen als ik zei dat ik het al gelezen heb…. zo snel lees ik niet. Maar ik weet zeker dat je er iets aan hebt. Volg deze link, en dan ontvang je het snel. Laat je me weten wat je er van vond?

PS: er zijn op dit moment (25 juli 2017) problemen met de link. Lukt het je niet om het boek te bestellen? Mail me dan: nancy@10-social.com. Als je mij je naam, het verzendadres en je telefoonnummer doorgeeft, dan bestel ik het voor je. De problemen moeten in een paar dagen opgelost zijn.

 

Passion into profit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s