2 reacties op ‘Logo bij werkervaring op LinkedIn

 1. Hoi Nancy, bedankt voor de tip. Mijn logo heb ik nu kunnen toevoegen op mijn LinkedIn pagina. Betekent het nu dat mijn ‘bedrijfspagina’ ook online staat? Daar staat namelijk nu geen info op. Alle info inzake mijn vv/ervaring én mijn nieuwe bedrijf staan op mijn persoonlijke pagina. Is er nog een mogelijkheid de bedrijfspagina ‘omzochtvaar’ te zetten ofzo? Dank!

  1. Hi Sandra,
   Ja, je bedrijfspagina staat ook online. Of je ‘m op onzichtbaar kunt zetten… ik zou eerlijk gezegd niet weten waarom je dat zou willen. Het afmaken van je bedrijfspagina kost namelijk ontzettend weinig moeite. De informatie over je bedrijf die ook al op je persoonlijke profiel staat kun je kopiëren en plakken in je bedrijfspagina. Dat kost heel weinig moeite. Dat er dan 2x hetzelfde staat is helemaal niet erg. Het gaat tenslotte om dezelfde persoon en hetzelfde bedrijf. Bovendien zullen maar heel weinig mensen beide pagina’s bezoeken.

   De meeste mensen zullen op LinkedIn jou opzoeken, en dus jouw persoonlijke profiel. Om het professioneel te maken als ondernemer is het handig om een bedrijfspagina te hebben (zodat je coole logo op je persoonlijke profiel komt). Maar de meesten zullen jou en jouw persoonlijke profiel echt boeiender vinden.

   Ik hoop dat je je een paar minuten van je tijd gunt om een klein beetje informatie op je bedrijfspagina te plaatsen. Deactiveren kan altijd nog. Maar ik ga er van uit dat je dan de koppeling op je persoonlijke profiel verliest (ik heb het niet durven proberen eerlijk gezegd).

   Succes!
   Nancy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s