boost-je-bedrijf-met-facebook

Al jaren heb ik een haat-liefde verhouding met Facebook. Er is van alles aan Facebook dat me irriteert. Misschien heb jij dat ook wel. Vooral privé heb ik er niet zo veel mee. En toch… de zakelijke kant van Facebook ben ik in de loop der tijd steeds meer gaan waarderen.

Wat maakt Facebook zo geweldig voor bedrijven? Heb je even?? Bijna iedereen gebruikt Facebook (vooral 25+). Bijna iedereen… Als jij weet hoe, dan kun je dus bijna iedereen bereiken. Het wordt nog mooier. Je kunt met Facebook heel specifiek bepalen wie jij wilt bereiken. Hoe specifieker hoe beter. Als jij Facebook een heel klein beetje betaalt, dan komt jouw bericht precies bij wie jij wilt.

Er is heel veel te vertellen over Facebook. Maar dat ga ik hier niet doen. Binnenkort geef ik een webinar, en in dat webinar geef ik je tips die je meteen kunt toepassen om jouw bedrijf een boost te geven met Facebook. Omdat ik zuinig ben op je tijd duurt het een half uur. Quality time. Beloofd!

Schrijf je hier in voor het webinar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.