Een stokpaardje van me is, sociale media is prachtig… zo lang het beheren ervan maar kan in maximaal 10 minuten per dag. Graag geef ik je tips om heel (heel) veel tijd te besparen. Eén van de tips is: lees niet alles wat iedereen plaatst. Volg onderwerpen.

De kans dat de mensen die je volgt dingen zeggen die boeiend voor je zijn is niet zo groot. Volg alleen onderwerpen die je boeiend vindt.

Vraag van Nathalie: “Hoe doe je dat op LinkedIn? Kun je op LinkedIn filteren op berichten over een bepaald onderwerp?” Ja. Dat kan. Het is zelfs heel makkelijk. Ik laat het je met een paar screenshotjes zien.

  • Stap 1: log in op je LinkedIn account.

1

 

  • Stap 2: voer het onderwerp waar je meer over wilt weten in in het zoekvenster.

2

 

  • Stap 3: kies in het menu aan de linkerkant voor Bijdragen.

3

 

  • Stap 4: Stel rechts in of je de meest relevante of de meest recente bijdragen wilt zien. Ik heb gekozen voor de meest recente bijdragen.

4.png

 

  • Stap 5: Ben je benieuwd naar bijdragen van een specifieke auteur of van een specifieke plaatsingsperiode, gebruik dan het filtermenu aan de linkerkant.

5.png

 

Handig toch?

Realiseer je je dat LinkedIn heel belangrijk is voor je geloofwaardigheid als ondernemer? Wil je weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren? Weet je niet goed hoe je LinkedIn kunt inzetten om je zakelijke doelen te realiseren? Kun je wel wat heel praktische tips gebruiken? Regelmatig geef ik workshops over LinkedIn: LinkedIn is een moetje, maar wat moet je er mee? Doe je mee?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.