Je kunt je nu inschrijven voor mijn echte allereerste webinar op 19 mei. We starten om 10 uur, en omdat ik van kort en efficiënt houd zal het ongeveer een half uurtje duren. Natuurlijk is het webinar helemaal gratis, en ik zal je de belangrijkste tips geven om jouw sociale media inzet te kunnen beperken tot 10 minuten per dag.

inschrijfbutton.png

Het onderwerp is bedacht door mijn trouwe volgers. Het is een onderwerp waar ik het graag over heb. Ik weet nog dat ik begon met sociale media. Het was 2009, en ik vond het helemaal niks. Wat ik tegenkwam in de sociale media vond ik bepaald niet boeiend, en ik was eigenlijk niet van plan om er veel tijd in te investeren.

De enige reden dat ik er mee begon was om te bewijzen dat het voor mij niet zou werken. Niet ja. Je leest het goed. Ik worstelde in die tijd met het ondernemerschap. Ik was goed in m’n vak, had een website en visitekaartjes, ik had er zin in, alleen gebeurde er niets. Ik was gewoon een waardeloze ondernemer. Daar moest aan gewerkt worden. Een ondernemersgoeroe raadde me twitter aan. Het stomste advies aller tijden, vond ik toen. Het bleek het beste advies…

Ik heb alleen nog steeds een hekel aan lang achter de computer zitten. Ik wil doen wat nodig is, in zo kort mogelijke tijd. Zodat er ook nog tijd over blijft voor bijvoorbeeld het strand en de hond.

Ik gun jou ook dat succes. Schrijf je dus nu in, dan geef ik je de belangrijkste tips om heel (heel) veel tijd te besparen. Ik beloof je dat je er veel aan zult hebben.

IMG_3707.JPG

 

 

Sociale media is fantastisch, maar ik wil ook nog tijd overhouden voor het strand en de hond… Daarom heb ik een systeem ontwikkeld dat maar 10 minuten per dag kost. Daarover gaat dit webinar.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.