Gave

Elke week hoor ik steeds weer hetzelfde verhaal… van verschillende mensen. Misschien herken je het wel…

“Tot nu toe heb ik al dat sociale media gedoe ver van me weten te houden. Maar het begint te knagen. Ik weet dat ik er iets mee moet, ik weet alleen niet wat dan. En hoe?”

Elke keer wordt er wat moeilijk bij gekeken. Want sociale media… dat moet een heel gedoe zijn. Tijdrovend ook. En dan ook nog al die ingewikkelde digitale techniek… Vaak volgt er dan nog een: “Jij hebt daar een gave voor… – zucht -“. Alsof je voor het goed gebruiken van sociale media een gave nodig hebt ,-)

Allemaal onzin. Je hebt geen gave nodig. En dat is maar goed ook, want daar zou ik je niet aan kunnen helpen. Sociale media draait niet om digitale technieken. Nou ja, wel een beetje natuurlijk. Maar al die digitale technieken vallen reuze mee. Als je kunt mailen kun je ook leren omgaan met sociale media.

Sociale media is als een taalspelletje. Niets meer, en niets minder. Doel van het spelletje is dat je gevonden wordt door je ideale klanten. Als je weet hoe je het taalspelletje speelt, dan werkt het. En dat taalspelletje, dat kan ik je leren. In een training van een dag.

Wat leer je dan? Je leert fantastische content schrijven. Jouw boodschap. Een boodschap die triggert, die uitdaagt tot verder lezen, die leidt tot contact, die leidt tot jouw favoriete klant die graag wil dat jij zijn of haar probleem komt oplossen. Een boodschap die landt in het hart van je doelgroep, én aanzet tot actie.

Wil je nu eindelijk wél rendement halen uit je sociale media inzet? Kom dan meedoen met de workshop Je bent wat je deelt. Hier kun je meer informatie vinden en zien wat anderen van mijn trainingen vonden.

Vragen? Laat het me weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.