IMG_5725
Villefranche-sur-Mer, Zuid Frankrijk

 

Het jaar begon goed, wat mij betreft. Zo zit je in Haarlem, en zo zit je in Zuid-Frankrijk. Het kan verkeren. En door een foutje van de provider zat ik nog zonder internet ook. Achteraf een heel mooi begin van het nieuwe jaar. Even tijd voor mijmeren in de zon. Wat ging goed in 2015, en wat kan beter in 2016.

Plannen genoeg, en gelukkig mag heel veel gewoon doorgaan zoals het al was. Ik wil wel graag een droom met je delen. Ik wil graag organisaties helpen met het delen van hun bijzondere verhalen. Verhalen die nu nog in de organistatie blijven. Wat jammer is, want zolang die verhalen niet naar buiten komen blijven ze onbekend.

Zo ben ik nu aan het werk voor een zorgbedrijf. Een bijzonder bedrijf. Een bedrijf met zó veel bijzondere verhalen. Verhalen over blijdschap en verdriet, over liefde voor mensen die in de ogen van anderen lastig zijn, verhalen over strijd en overwinnen – of verliezen. Ik vind het geweldig om betrokken te zijn bij het naar boven halen van die mooie verhalen. Om ze vindbaar te maken. Vindbaar voor mensen die graag willen dat hun dierbare verzorgd wordt door iemand die zijn (of vaker nog haar) werk met zo veel inzet, compassie en liefde doet.

Dat wil ik graag komend jaar voor nog veel meer bedrijven doen. Groot en klein. Zorgbedrijven, scholen, ondernemers, gemeenten. Het maakt me eigenlijk niet uit. Want waar de meeste mensen denken dat sociale media draait om goedkoop blaten, om digitale techniek en om platte verkoop denk ik dat sociale media gaat over verhalen. Mooie, vrolijke, verdrietige, spannende en inspirerende verhalen. Wie verhalen wil delen, en niet weet hoe dat moet… die wil ik heel graag helpen. Zo, nu weet jij ’t ook 😉

Voor mij begint het jaar vandaag. Ik ben vandaag namelijk jarig. Dus… ik mag het nog zeggen (vind ik): ik wens je een prachtig jaar.

Zijn er in jouw bedrijf verhalen die het verdienen om verteld en gehoord te worden? Laat het me weten:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.