In de krant

in de krant

Vorige week werd ik gebeld door een journalist. Of ik het leuk zou vinden om in de krant te komen met een artikel mét foto. Uhm… ja. Natuurlijk vind ik dat leuk!

Ik ging deze journalist volgen. Op twitter. En hij was eens gaan kjiken wie ik was, en wat ik deed. Mijn verhaal sprak hem aan. Er worstelen zo veel ondernemers met het wel of niet oppakken van sociale media… En zo staat er volgende week een artikel mét foto in het Haarlems Dagblad.

Is dit toeval? Nee.. heel veel van mijn klanten worden benaderd door de pers omdat zij zichzelf via sociale media zichtbaar en dus vindbaar hebben gemaakt.

Wil jij dat ook? Doe dan mee met de sociale media workshops in juni. Binnen 3 weken weet je wat jouw optimale sociale media mix is, heb je alle accounts aangemaakt én ingericht, weet je wat je te zeggen hebt, en voor wie en leer je je compelte sociale media mix beheren in maximaal 10 minuten per dag.

Hier kun je zien wat anderen van mijn trainingen vonden.

Wil je meer weten? Of wil je meedoen? Laat het me weten! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.