Doe jij mee?

briljant idee

Er was eens een nacht in november… een nacht waarin ik wakker werd met een (al zeg ik ’t zelf) briljant idee. Ik zal het je zo vertellen.

In 2014 heb ik heel vaak nee moeten verkopen. Ondernemers uit de verste uithoeken van het land wilden graag een training bij me volgen. Maar reistijd, schooltijden van kinderen, geen vervanging op de zaak.. allerlei praktische bezwaren blokkeerden de weg naar Haarlem.

Bij elke nee liep ik te broeden.. Kan het niet anders, hoe kan ik dit oplossen..? Natuurlijk kan ik een online training maken, maar… hoe weet ik zeker dat die training aansluit op de behoefte van de ondernemers, hoe zorg ik er voor dat ik toch contact heb met de deelnemers, en zij met mij. Hoe vind ik mensen die me willen helpen bij het maken van een echt goed online programma… Maanden heb ik lopen broeden.

En toen was er die nacht in november. Om precies te zijn, het was de nacht van 28 november. Ineens wist ik het. Dit was het briljante idee… Ineens realiseerde ik me.. Ik heb een prachtig netwerk met ondernemers om me heen. Mensen die mij kennen. Mensen die ik ken. Mensen die vast en zeker bereid zijn om feedback te geven. Feedback waar ik iets mee kan.

Ik vertelde die ondernemers dat ik een idee had. Een online programma, waarin zij iets over sociale media en contentmarketing konden leren. Dat er nog helemaal niets was. Dat ik geen idee had hoelang het programma zou gaan lopen. Dat ik ook nog geen idee had wat ze precies zouden gaan leren. En dat ik wilde dat ze wel zouden betalen voor deelname (gewoon omdat ik weet dat als je het gratis krijgt, je deelname aan het traject anders is dan wanneer je betaald hebt).

Tot mijn blije verbazing schreven 20 ondernemers zich binnen no time in. Eerlijk gezegd vind ik dat ontroerend. Tot op de dag van vandaag. En dat gevoel van ontroering slijt niet. Want dat is wel wat hoor… dat 20 mensen in het volledige diepe duiken met je. En er nog voor willen betalen ook. Het vertrouwen dat me door al die 20 ondernemers is gegeven, dat vind ik heel bijzonder. En dat was een extra motivatie om een super goed programma te maken.

En zo kon ik op 5 december beginnen met de pilot voor mijn allereerste online programma. De eerste stap was: bepalen wat we zouden gaan doen. Wat wilden zij leren. Waar hadden zij behoefte aan. Dat bleek overduidelijk in alle 20 gevallen precies hetzelfde te zijn… een waardevolle boodschap leren schrijven, die de doelgroep prikkelt en leidt tot resultaat. En dat is dit eerste online programma dus geworden. Een training in het delen van je waarde, zodat je zichtbaar en vindbaar wordt voor jouw favoriete klant.

ja ik doe mee

 

 

Klinkt dat goed? Dan heb ik een idee. Je kunt meedoen met de tweede pilot. De eerste groep ondernemers is super enthousiast. De oefeningen zijn zelfs voor de meest drukbezette ondernemers prima te doen, ze zetten aan het denken en zorgen ervoor dat ondernemers niet alleen beter nadenken over hun online boodschap, maar ook over hun vuur.. de passie waarvoor zij ooit ondernemer geworden zijn.

Nu zitten in de eerste groep alleen ondernemers die ik vaak zie, goed ken en die misschien zelfs wel een beetje van me houden. Super fantastisch dat zij de online training goed vinden. Alleen ben ik benieuwd of ondernemers die me nog niet zo goed kennen dat ook vinden. En daarom dus een tweede pilot, voordat dit programma rond maart officieel gelanceerd gaat worden.

Deze tweede groep gaat van start als ik 20 ondernemers heb die mee willen doen. Ik verwacht dat dat binnen 14 dagen zal zijn. Als je deelneemt ontvang je elk week een oefening in je mailbox. Mijn hele systeem van sociale media beheer is gebaseerd op het principe van maximaal 10 minuten per dag.. je zult dus ook in deze online training maximaal 10 minuten per dag of 1 uur per week bezig zijn.

Als je meedoet aan deze pilot betaal je € 197 voor het hele programma van 3 maanden. De uiteindelijke prijs wordt een veelvoud van dit bedrag. Wacht niet te lang met beslissen, want de groep gaat van start zodra 20 ondernemers zich hebben ingeschreven, en het gaat hard.

Doe je mee? Laat het me weten:

Wil je eerst graag even op de site kijken? Dat kan. Je kunt alleen bij het allereerste artikel, want de rest is beveiligd met een wachtwoord dat alleen bekend is bij de deelnemers. Toch kun je even kijken of het goed voelt. En dan ben ik benieuwd: Are you in, or are you out… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.