Waarom je je smartphone hoort, ook als hij niet gaat.

Herken je dat gevoel.. dat gevoel dat je zeker weet dat je smartphone gaat, en dat het niet zo blijkt te zijn? Dat je toch echt zeker wist dat je je phone hoorde, zelfs voelde trillen… en nee, hij ging toch echt niet..? Dat gevoel blijken meer mensen te hebben. Kijk maar naar dit filmpje over de bijverschijnselen van sociale media in je brein.

Ze liken dus ik leef!

Herken je ook dat fijne gevoel als er ineens een hoop volgers bij komen? Of als je ineens een hoop likes op Facebook hebt? Dat gevoel dat je leeft, dat je gewild bent of misschien wel populair!

Sociale media re-hab

Als je dit herkent heb je hulp nodig. Sociale media is prachtig. Een mooi middel om contact te leggen en onderhouden met heel veel mensen tegelijk. Het is een tool om te ondernemen op een manier die past bij nu. Wat mij betreft is het een onmisbaar communicatiemiddel. Toch heb je zakelijk gezien echt niet meer dan 10 minuten per dag nodig om de boel te managen. De rest van de tijd kan naar je onderneming, je kinderen, je lief, je hond, of doe eens gek… naar jezelf.

10 minuten, meer niet

Wil jij leren werken met een systeem, waarmee je echt niet meer dan 10 minuten per dag nodig hebt om de sociale media optimaal in te zetten? Doe dan mee met het programma voor de ondernemer met kennis: Ondernemen? Of verstoppertje spelen… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.