Er was eens…

 

Ik als klein meisje
Ik als klein meisje

Er was eens een klein meisje. Dat meisje vond het heel belangrijk dat haar omgeving betrokken was bij alles wat zij deed. Daarom vertelde ze wat ze aan het doen was. Wat ze gedaan had. En wat ze van plan was om te gaan doen. Dat meisje was ik. En ik was het vergeten… totdat ik laatst iets hoorde waardoor ik er weer aan dacht.

Vallende blaadjes

Het was een presentatie van een topman van NS, waarin het ging over hoe zij omgaan met sociale media. Een boeiend verhaal over vallende blaadjes, die het imago van de NS flink parten gespeeld hebben.

Een oude marketingwijsheid

Een manier om dat imago weer de goede kant op om te buigen was het inzetten van sociale media. Die inzet heeft voor de NS drie hoofdzaken die gedeeld worden met volgers, fans en reizigers:

  • wat hebben we gedaan
  • wat doen we nu
  • wat zijn we van plan om te doen

Heel herkenbaar

Dat klonk ineens wel heel bekend. Nooit bedacht dat ik als klein meisje al een echte marketingwijsheid hanteerde. Nu ik volwassen ben voelt vertellen wat ik gedaan heb een beetje als oude koeien uit de sloot halen… De NS topper maakte in een boeiende presentatie met statistieken en grafieken ontzettend duidelijk waarom het belangrijk is om het toch te doen. Alle drie. Wat je deed, wat je doet en wat je gaat doen. Deel het met je volgers… het wekt vertrouwen!

Sociale media BOOST!

Wil jij eindelijk ook gebruik maken van sociale media, om te informeren en te inspireren, om je kennis te delen en zo meer klanten en meer omzet te krijgen? Wil je meer doen dan alleen maar oude koeien uit de sloot halen? Maak dan gebruik van mijn aanbod om samen met jou te kijken wat je doel is, en hoe je dat doel het snelste kunt bereiken. Meld je aan voor de Sociale media BOOST! Als je de online vragen invult maak je kans op een gratis BOOST! t.w.v. €197,-.

Heb je een vraag over ondernemen en sociale media? Stel ‘m hier:

Dank je wel voor het invullen van deze vraag. Het antwoord wordt niet zichtbaar op de site. Natuurlijk behandel ik je gegevens vertrouwelijk.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.