Wil jij met je verhaal op de radio?

radio

Zal ik je nog ‘ns wat vertellen..

Ik vertelde je eigenlijk nooit over m’n avonturen in de sociale media… wat ’t nou eigenlijk voor mijn éigen bedrijf doet. Vorige week vertelde ik je over de ondernemer die het idee had dat hij mij ‘per toeval’ dacht te zijn tegengekomen op Google. Dat dat geen toeval was, dat weten jij en ik. Weet je het niet meer, dan kun je het alsnog lezen… en besluiten: Blijf jij verstoppertje spelen?

Via DM op de radio

Vorige maand kreeg ik een DM (direct message) van een volger. Of ik op de radio iets wilde vertellen over sociale media. Nou.. ehh.. ja. Natuurlijk! Wat bleek, zij werkte op de redactie van een radiostation, en er was een item bedacht over waarom celebreties zo ongelooflijk veel volgers hebben, of dat belangrijk is en zo ja, waarom dan.

Niks bij toeval

We maakten een afspraak om elkaar te spreken, en toen vertelde ze dat ze zich tijdens de redactiebespreking bedacht dat zij ‘toevallig’ op twitter iemand regelmatig voorbij zag komen met berichten over het belang van sociale media. Niks toevallig natuurlijk.. En zo kwam ik op de radio, in een item over celebraties en sociale media, en werd uitgebreid geïnterviewd over het belang van sociale media voor ondernemers. Want natuurlijk zijn celebraties ook gewoon ondernemers.. met zichzelf als hun eigen product.

Wil jij gevonden worden?

Hoe handig zou het zijn als jij jezelf zo vindbaar zou weten te maken. Heb jij een verhaal te vertellen, waarvan je hoopt/denkt/weet dat het interessant is voor anderen? Maar durf je niet, of weet je niet zo goed waar te beginnen, of blijf je het maar voor je uitschuiven en baal je daar zo langzamerhand van? Het is minder moeilijk dan je denkt. Het kost ook minder tijd dan je denkt. Als je maar weet hoe je ’t voor elkaar kunt krijgen… en daar heb ik iets voor bedacht. De Masterclass Van expert naar klantmagneet. Tijdens deze Masterclass leer je in een kleine groep hoe je via sociale media je kennis kunt delen, mensen kunt inspireren en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij als expert op jouw vakgebied herkend en erkend wordt. En dat in maximaal 10 minuten per dag.

Steek je nek uit!

Krijg je er de kriebels van om jezelf duidelijk te profileren? Om jezelf ‘tentoon te stellen’? Ben je bang wat ‘ze’ ervan zullen vinden, als je ineens zichtbaar wordt? Vind je het wel erg ongemakkelijk commercieel? Je bent niet de enige. Heel veel van mijn klanten hebben hier last van.. totdat je zelf overtuigd bent van wat je te bieden hebt, de waarde van je eigen kennis gaat zien. Hoe mooi zou het zijn als je ideale klant je weet te vinden… Of blijf jij liever verstoppertje spelen?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.