Blijf jij verstoppertje spelen?

verstoppertje spelen

 

 

 

 

 

 

 

Ik vertel je eigenlijk nooit over m’n avonturen in de sociale media… wat ’t nou eigenlijk voor mijn éigen bedrijf doet. Dat komt misschien omdat het voor mij een tweede natuur is om sociale media in te zetten. Als inspiratiemiddel, als vraagbaak, als makkelijke manier om contact te leggen, als magneet om die mensen naar me toe te trekken met wie ik graag wil werken.

Binnen no-time beklonken

Zo kreeg ik een mail van een ondernemer. Hij was bezig een klantendag te organiseren. En ‘bij toeval’ was hij op mij gestuit. We hadden een leuk gesprek aan de telefoon, over zijn klanten en waar zij tegenaan lopen in de huidige tijd. Binnen no-time was het beklonken.. ik ga een presentatie geven, aan zijn klanten.

Niks bij toeval

Dat ‘bij toeval’ heb ik heel bewust tussen aanhalingstekens gezet. Want wat voor hem als toeval voelde (hij typte in Google in wat hij zocht, en kwam mij tegen…), dat is voor mij natuurlijk precies waar ik elke dag aan werk. Mezelf zichtbaar en dus vindbaar maken voor ondernemers met kennis, die iets willen leren over sociale media.

Googlen doen we allemaal

Hoe handig zou het zijn als jij jezelf zo vindbaar zou weten te maken voor je favoriete klanten. Want Googlen doen we tenslotte allemaal.. ook jouw klanten. Het is minder moeilijk dan je denkt. Het kost ook minder tijd dan je denkt. Als je maar weet hoe je ’t voor elkaar kunt krijgen… en daar heb ik iets voor bedacht; het Programma voor de ondernemer met kennis: Ondernemen? Of verstoppertje spelen…. 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier (je gegevens worden niet op de site gepubliceerd):

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.