Sociale media avonturen…

Ik vertel je eigenlijk nooit over m’n avonturen in de sociale media… wat ’t nou eigenlijk voor mijn éigen bedrijf doet. Dat komt misschien omdat het voor mij een tweede natuur is om sociale media in te zetten. Als inspiratiemiddel, als vraagbaak, als makkelijke manier om contact te leggen, als magneet om die mensen naar me toe te trekken met wie ik graag wil werken.

Binnen no-time beklonken

Zo kreeg ik een mail van een ondernemer. Hij was bezig een klantendag te organiseren. En ‘bij toeval’ was hij op mij gestuit. We hadden een leuk gesprek aan de telefoon, over zijn klanten en waar zij tegenaan lopen in de huidige tijd. Binnen no-time was het beklonken.. ik ga een presentatie geven, aan zijn klanten.

Niks bij toeval

Dat ‘bij toeval’ heb ik heel bewust tussen aanhalingstekens gezet. Want wat voor hem als toeval voelde (hij typte in Google in wat hij zocht, en kwam mij tegen…), dat is voor mij natuurlijk precies waar ik elke dag aan werk. Mezelf zichtbaar en dus vindbaar maken voor ondernemers met kennis, die iets willen leren over sociale media.

Googlen doen we allemaal

Hoe handig zou het zijn als jij jezelf zo vindbaar zou weten te maken voor je favoriete klanten. Want Googlen doen we tenslotte allemaal.. ook jouw klanten. Het is minder moeilijk dan je denkt. Het kost ook minder tijd dan je denkt. Als je maar weet hoe je ’t voor elkaar kunt krijgen… en daar heb ik iets voor bedacht. Samen met Madjori Veldema (van Jijverdientmeer.nu) organiseer ik op 20 en 21 mei een 2-daagse training: Zichtbaarheid is vindbaarheid.

Steek je nek uit!

Krijg je er de kriebels van om jezelf zo duidelijk te profileren? Om jezelf zo ‘tentoon te stellen’? Ben je bang wat ‘ze’ ervan zullen vinden, als je ineens zo zichtbaar wordt? Houd je niet zo van filmpjes en foto’s van jezelf? Vind je het wel erg ongemakkelijk commercieel? Je bent niet de enige. Heel veel van mijn klanten hebben hier last van.. en helaas.. die blokkades kan ik niet bij je weghalen. Maar Madjori wel! En daarom werken we samen. Zij zorgt ervoor dat je je goed voelt bij het meer zichtbaar worden, en ik zorg ervoor dat het je lukt. Of blijf jij liever verstoppertje spelen?

Tot 12 april krijg je €200 vroegboekvoordeel. Gewoon omdat Madjori en ik heel graag willen dat je meedoet. Zodat ook jij kunt werken met jouw favoriete klanten.

PS: En dat terwijl deelname al heel (héél) voordelig is.

Tip!

Gebruik je je logo als profielfoto op LinkedIn? Nee?? Waarom dan wel op Twitter? Twitteren met je logo als profielfoto is als het binnenlopen van een kroeg met een zak over je hoofd.. (quote van Jeanet Bathoorn, schrijfster van onder andere de bestseller Get Social!).

Je eerste stap naar zichtbaarheid is het gebruiken van een goede profielfoto (ik ben heel blij met die van mij, gemaakt door @HenkLeerssen, of henk.leerssen@gmail.com).

Wil je eerst meer informatie voordat je je inschrijft? Laat me dat dan weten:

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.