Expert? Kom naar de masterclass en wordt een klantmagneet

Masterclass

Ben jij de expert? Dan ben ik de expert!

Loop jij tegen tijdgebrek en een writersblock aan? Laat daar nou net mijn specialiteit liggen.. Ben jij de expert in jouw vakgebied, dan help ik je aan een bron van oneindig veel kennis die je kunt verspreiden in de diverse sociale media. Jouw kennis wel te verstaan.

Geven loont!

Alleen door gedoseerd kennis te delen op de plekken die er toe doen trek je je favoriete klant naar daar waar je hem/haar hebben wilt: je website, je trainingen, je bureau. Je hebt de kennis al, je hoeft alleen nog maar te leren hoe je de kennis kunt inzetten om klanten te trekken. En dat hoeft echt (echt waar) niet meer te kosten dan 10 minuten per dag. Tenminste.. niet met het systeem dat ik je kan bieden.

Masterclass

Wil je leren hoe je slim & snel je kennis kunt delen zodat je een klantmagneet wordt? Op 26 mei geef ik een masterclass speciaal voor ondernemers met kennis. In één dag leer je in een kleine groep hoe je via sociale media je kennis kunt delen, mensen kunt inspireren en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij als expert op jouw vakgebied herkend en erkend wordt. En dat in maximaal 10 minuten per dag.

Als je je inschrijft vóór 1 april maak je gebruik van het vroegboekvoordeel en krijg je maar liefst €100 voordeel. Lees meer en schrijf je in.. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.