Twitter te ingewikkeld voor de CEO? Nee toch?!

Vandaag las ik een artikel op nu.nl… CEO vindt twitter te ingewikkeld… Het stond er echt.. Maar zo ingewikkeld is twitter echt niet. Als je het hebt weten te schoppen tot CEO, dan kun je ook echt met twitter leren werken. En niet alleen twitter, ook alle andere sociale media die er voor jouw product of dienst en voor jouw doelgroep toe doen. Gegarandeerd. En met resultaat.

Tijd = geld

Ik denk dat er heel iets anders aan de hand is. Ik denk dat de CEO bang is voor de tijdsinvestering die met het betere zakelijke twitteren gemoeid is. En natuurlijk, tijd kost ‘t. Niet meer dan 10 minuten per dag als je ’t handig aanpakt.

Done4You

Dat de CEO niet zelf de sociale media gaat beheren lijkt me overigens een heel verstandige zakelijke beslissing. Als de CEO maar weet waar de kansen liggen, wat de boodschap is en waar hij met zijn bedrijf naartoe wil kan hij of zij het beheer prima uitbesteden. Ofwel aan iemand binnen de organisatie, ofwel aan mij.

Lees het artikel op nu.nl:

CEO vindt Twitter te ingewikkeld | nu.nl/tech | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.