Hou toch eens op met die sociale media..!

“Moe word ik er soms van.. al die tweets die nergens over gaan… waarom zou ik er mee beginnen? Ik heb echt een boodschap te vertellen, die ergens over gaat.. die kan ik toch nooit overbrengen in die ultra korte berichtjes? En bovendien.. ze lijken allemaal te gaan over helemaal niks. Daar wil ik niets mee te maken hebben. Soms denk ik wel eens hou toch eens op met die onzin! Sociale media? Ga gewoon iets nuttigs doen!”

De échte expert

Herken je jezelf in bovenstaande quote? Dat kan, want ik hoor ‘m veel. Vooral van mensen die écht ergens verstand van hebben. Mensen met een boodschap, met waardevolle kennis. Mensen met een oplossing voor mensen met een echt probleem. Mensen die de échte expert op hun vakgebied zijn? Ben jij dat? Lees dan vooral verder!

Zichtbaarheid = vindbaarheid

Ben jij expert in jouw vakgebied, en hou je niet van sociale media? Helaas.. omdat jij je niet zichtbaar en vindbaar maakt, maar achter de schermen blijft werken aan vergroting van je kennis, word je niet gevonden. Hoe groot je kennis ook is, hoe belangrijk de oplossing voor veel mensen kan zijn.. Ze moeten je kunnen vinden om  bij je te komen. Jouw kennis en expertise verdient klanten.

Ruim baan voor de B-expert

Ik heb al veel mensen gesproken die gefrustreerd waren omdat een zogenaamde ‘expert’ klanten heeft en publiciteit, terwijl zij.. de échte experts steeds meer moeite hebben om hun doelgroep te bereiken. Waarom komen ze wel bij hem/haar en niet bij mij….? Dat heeft alles te maken met zichtbaarheid. Alleen als je zichtbaar bent kun je gevonden worden. En zichtbaarheid bereik je makkelijk en snel via de sociale media.

Speciaal programma voor experts

Op 13 januari 2014 start ik met een programma speciaal voor experts. Wat levert dit 3 maanden programma je op? Ik beloof je dat je het volgende leert:

 • realistische doelen stellen
 • schrijven voor diverse soorten sociale media
 • de specifieke gebruiken van de diverse soorten sociale media kennen zodat je optimaal gebruik kunt maken van de kracht van het door jou gekozen medium
 • de optimale mix van sociale media samen te stellen, specifiek voor jouw expertise
 • je doelgroep bereiken met een paar muisklikken
 • jezelf profileren als de expert die je bent
 • je boodschap te laten landen bij jouw ideale publiek
 • meer klanten en meer omzet
 • werken met een systeem dat je ontzettend veel gemak en tijdsbesparing oplevert
 • je eigen sociale media plan maken
 • Lees meer over het 3 maanden Expert programma

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.