Van Nobody naar Somebody..

Bij een presentatie voor twitter-beten bij Zaamen
Presentatie over sociale media door Nancy bij Zaamen

Instant writersblock

Als ik mensen spreek over sociale media dan is hét grootste struikelpunt voor alle mensen (behalve de makelaar, hierover later meer) een instant writersblock. Zodra het twitteraccount een feit is en de eerste tweet geschreven kan worden zakt de moed meteen in de schoenen.. Wie wil eigenlijk horen wat ik te vertellen heb? Wie gaat dat dan lezen? En wat zullen ze dan wel niet van me denken? En zal dat dan echt leiden tot het doel dat ik voor ogen heb? Geen wonder dat het niet tot het schrijven van een echte (en geplaatste) tweet komt.

Wat is dat dan met die makelaar?

Hoe het komt dat een makelaar niet worstelt met bovenstaande vragen, ik weet het niet. Ik ben zelf makelaar van opleiding. Ik lijd ook niet aan publiceerschroom, of althans.. niet meer..  gelukkig. Ik moet de eerste makelaar nog ontmoeten die er last van heeft. Sterker nog, de makelaar verbaast zich er over dat er geen reactie komt op die tweet die toch voor iedereen van belang is. Ik heb het hier niet over mogelijke arrogantie of borden voor de kop mocht je dat denken. Want dat soort makelaars ken ik niet. Ik ken louter leuke makelaars die met verstand van zaken en hart voor het vak en de klant opereren. Ik heb er zelf m’n vinger nog niet op waar het aan ligt.

Van Nobody naar Somebody

Wil jij ook met zelfvertrouwen en gemak actief zijn in de sociale media? Wordt ‘t tijd dat anderen jou gaan zien als de expert die je bent? Wil je gevonden worden door klanten die jouw specifieke kennis nodig hebben? Wil je zonder publiceerschroom of writersblock actief zijn in de sociale media? Dan is 19 november jouw dag.

Lees meer en schrijf je in, er zijn maar een paar plaatsen.. dus wacht niet te lang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.