Who the f is Laura

Naar school?

Ieder jaar doe ik een cursus. Heel specifiek een cursus om een betere ondernemer te worden. Want net als elke andere ondernemer loop ik er tegen aan, dat ik m’n werk gemaakt heb van iets waar ik toevallig goed in ben en waaraan behoefte is. Namelijk andere ondernemers leren om met zelfvertrouwen en gemak om te gaan met sociale media. En dat in een zo kort mogelijke tijd, en met resultaat. Leuk. Wat zeg ik.. erg leuk. Alleen krijg je het ondernemerschap erbij. En dat is eigenlijk al een vak op zich.

En wie is Laura dan wel?

Het moet ergens in 2008 geweest zijn toen ik ergens op een congres was en er een spreekster aangekondigd werd. Laura Babellenogwat (Babeliowsky, weet ik nu). Een onzeker ogende, nogal meisjesachtige mevrouw stond wat onhandig op het podium. Ze begon haar verhaal en eerlijk gezegd verwachtte ik het allerergste. Maar wat bleek.. ze was volkomen zichzelf, geestig, en ze bleek nog een ontzettend sterk verhaal te hebben ook. Vanaf dat moment heb ik haar gevolgd en me voorgenomen dat ik ooit een keer een training bij haar wilde volgen.

Eindelijk…

Dit jaar is het zo ver. Eindelijk. Ik volg een jaarprogramma bij Laura. En het levert me heel veel kennis en inzicht op, over mezelf en het ondernemerschap. Eén van de dingen die ik geleerd heb is dat ik best wat grootser en ambitieuzer mag denken. Met een workshop kan ik mijn klanten helpen van het punt waar zij op dat moment staan naar een paar haltes verderop. Dat is mooi. En voor sommigen is dat genoeg. En toch.. Laura liet me inzien dat er mensen zijn die van het punt waar zij op dat moment staan naar het hoogst haalbare punt willen. Mensen zoals ik.. dus eigenlijk. En voor die mensen is een workshop niet genoeg. Die mensen verdienen een VIPdag.

Van VIP naar Diamant

Tijdens één van de cursusdagen is er een filmpje gemaakt. Kijk maar. De VIPdag was toen al een feit. Tijdens die dag begon het bij mij te borrelen en te bruisen. “Wat nou als ik mensen na de VIPdag kan helpen om het geleerde daadwerkelijk te implementeren” (want dat blijkt voor sommigen toch lastig..). Het Expert-programma is in de maak. Wordt vervolgd..

Ben jij een VIP?

Gezien worden als de expert die je bent

Je bent goed in wat je doet. Daar ga ik van uit, want anders was je geen ondernemer geworden in dat wat je doet. Wil je ook door anderen gezien worden als dé expert op jouw vakgebied, wil je je kennis delen en anderen inspireren, wil je je eindelijk onderdeel voelen van deze tijd? Dan is de VIPdag iets voor jou. Je leert hoe jij je als expert kunt profileren. En je leert met zelfvertrouwen en gemak gebruik maken van sociale media. Wil je wel eens horen wat een ander van deze dag vond? Lees dan het verhaal van Geertje.

Tijdelijk voordeel!

Tot 1 september 2013 heb je een zomervoordeel van €300. Dit zomervoordeel geldt voor iedereen die vóór 1 september boekt, ook als de dag na 1 september plaats vindt. Dus.. ben je een VIP die graag op de kleintjes let?  Boek nu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.