Nancy Koornwinder zit op je te wachten om lid te worden van twitter.. écht niet.

Vakantie

Het was vakantie… en ach.. met m’n zomerse hersens vond ik het wel een gezellig idee toen ik van twitter de suggestie kreeg twitter te delen met vrienden.. Ik ben tenslotte dol op m’n vrienden en deel graag zo veel mogelijk met ze. En ik ben dol op twitter.. win – win.. zo leek ‘t.

Vrijheid & blijheid

Dat het toch niet zo’n goed idee was blijkt nu. Na de vakantie. Van alle kanten ontvang ik bericht van mensen die ik al of niet of vaag ken. Dat ze echt niet van plan zijn op twitter te gaan. Nu krijg ik dat als ‘twitterjuf’ wel vaker te horen.. en ik moet je eerlijk zeggen.. ik ben erg voor vrijheid & blijheid, ook op het gebied van wel of niet twitteren.

Het moet niet gekker worden

Wat nog veel erger is.. Ik krijg ook bericht van mensen dat ze allang op twitter zitten en dat ik dat toch zou moeten weten. Omdat ik ze erop geholpen heb.. In eerste instantie legde ik de opmerkingen naast me neer. Totdat bleek dat het ging om reacties op mails die mensen steeds blijken te krijgen.. Dat Nancy Koornwinder nog steeds op je aan het wachten is om lid te worden van twitter. Ik kreeg ‘m zelf zelfs.. Ja, echt.. van mezelf! Nou ja zeg. Het moet niet gekker worden.

De uitknop

Mocht je gek worden van de mails dat ik nog steeds wacht totdat jij op twitter gaat, weet dan dat het mij niet uit maakt. Twitter is prachtig, twitter is krachtig en toch… Als jij er niet op wilt, dan doe je het niet. Simple as that. Natuurlijk vind ik het zonde als je als ondernemer iets dat zo prachtig en krachtig is laat liggen. En toch.. vrijheid blijheid. Maar ondertussen zitten we dan toch met die irritante mails. Ik heb gezocht en gezwoegd en de uitknop nog niet gevonden. Dus als er iemand is die weet hoe dit te stoppen is.. I need help!

Bezint eer ge begint

Tip aan jou.. laat je niet verleiden. Als je iets wilt delen met vrienden via twitter, vertel ze dat dan gewoon.. Tip aan twitter… stop heel snel met deze nieuwe functie. Je hebt het niet nodig twitter, echt niet.

De oplossing

Wil je van deze mails af dan heb ik de oplossing voor je. Helaas kan ik het niet voor je doen. Ik kan niet voorkomen dat twitter uit mijn naam mails blijft sturen. Jij kunt er wel voor zorgen dat je ze niet meer ontvangt. In de kleine lettertjes onderaan de mail (zie foto hierboven) staat dat je je kunt uitschrijven van deze e-mails. Doe het. Twijfel niet. Niemand zit te wachten op dit soort spammerij. Ik niet, jij niet en je vrienden ook niet. Echt niet.

Sorry

Als je je uitschrijft krijg je nog 1 mail. De volgende. Toch fijn dat ze sorry zeggen, bij twitter. Ik zeg ’t ook. Sorry dat twitter je stoorde uit mijn naam.

2 reacties op ‘Nancy Koornwinder zit op je te wachten om lid te worden van twitter.. écht niet.

  1. Hoi Nancy,

    Herkenbaar verhaal. Mij is hetzelfde overkomen. In een onbezonnen moment, 1 druk op die knop en iedereen was blijkbaar een mail gestuurd. Ik kreeg ook allerlei mailtjes terug waarom mensen niet op twitter gaan. Ik wist alleen niet dat deze mails ook nog herhaald werden. Bij mij is het langzamerhand uitgedoofd. En toch zijn er van die groep wel een aantal gestart met twitter…. Bedankt voor de tip hoe mensen zichzelf kunnen uitschrijven.

    Hartelijke groet, Aleid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.