#niettwijfelen #doen

Geertje
Geertje Tuinema

Als een kip zonder kop

Het logo van Twitter is een vogel, maar mijn twitter logo zou een kip zonder kop zijn geweest als ik niet voor de VIPdag bij Nancy had gekozen. Tot die dag deed ik maar wat. Toch liet het me niet los: effectief zakelijk twitteren. Ik besloot een vogel te willen worden en te gaan vliegen. Ik meldde me aan voor een VIPdag van Nancy.

Razend tempo

Zo zat ik op een zomerse dag met Nancy in de tuin van Zaamen. De twitterwereld lag voor me open en op elke vraag, hoe onzinnig ook, had Nancy wel een antwoord. In een razend tempo leerde ik om heel veel woorden om te zetten in een korte, maar krachtige tweet. Na een heerlijke lunch was het tijd voor de techniek, tweets plannen, hashtags gebruiken en volgers vinden. En aan het einde van de middag verstuurde ik zelfverzekerd mijn eerste tweet.

Meteen voor mij belangrijke volgers

En daar bleef het niet bij. Diezelfde week heb ik elke dag tweets gestuurd, met als resultaat flink wat, voor mij, belangrijke volgers. Niet slecht voor een beginnend zakelijk twitteraar. Dankzij de input van Nancy. En als ik er toch iets minder handig in ben dan ik denk, dan weet ik dat Nancy altijd bereid is om mijn vragen te beantwoorden.

#niettwijfelen #doen

Ik kan het logo van de kip zonder kop dus echt achter me laten. Ik heb die dag heel veel geleerd, ik weet nu dat het logo van de eend van Nancy staat voor: Nancy laat je zakelijk niet dobberen, Nancy kan je zakelijk leren vliegen.

En of je dus een VIPdag of workshop bij Nancy moet volgen? #niettwijfelen #doen!

Geertje Tuinema

Twijfel je niet en wil je ook een VIPdag? Laat het me weten, dan plannen we samen een datum.

Een reactie op “#niettwijfelen #doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.