Sociale media met zelfvertrouwen en plezier

Ik help heel graag vrouwelijke ondernemers om met zelfvertrouwen en plezier hun bedrijf te laten groeien met de inzet van sociale media. En dat in maar 10 minuten per dag.

Waarom vrouwelijke ondernemers? Omdat juist vrouwen schroom voelen om zichzelf en/of hun bedrijf te promoten via sociale media. Ze ervaren dit al snel als borstklopperij en zijn daar bij anderen allergisch voor.

Ben jij een vrouw met ambitie en wil jij klanten vinden die bij je passen, of wil je dat die klanten jou vinden? Wil je werken aan je expert status? Wil je jouw creativiteit, kennis en vakmanschap delen? Wil je je bedrijf laten groeien, en wil je dat doen op jouw eigen persoonlijke manier? Dat kan allemaal met behulp van sociale media. Ik help je graag op weg, via workshop, presentatie of VIPdag.. Of via de sociale-media-BOOST!. Als je geluk hebt is de BOOST! gratis.

Natuurlijk help ik ook heel graag mannen. Meestal hebben mannen minder last van schroom. Meestal hebben mannen behoefte aan focus, systeem, structuur… En laat het nou zo zijn dat focus, systeem en structuur ook helpen bij het verminderen van schroom… Man, vrouw, mij gaat het om kennis. Heb jij kennis, dan werk ik graag met je om jouw expertstatus te laten groeien, en daarmee je bedrijf.

Sociale-media-BOOST-sessie

twitterboost 10 social

Maak kans op een GRATIS Sociale-media-BOOST-sessie t.w.v. €197 (ex.btw). En Ontdek hoe ook jij je bedrijf kunt laten groeien met sociale media. Klik hier

Ondernemen? Of verstoppertje spelen… Programma voor de ondernemer met kennis

workshop 10 social

Schrijf je in voor de hele serie of een losse workshop. Klik hier voor meer informatie & workshop data. 

Presentaties

speaker 10 social

Zakelijk twitteren: Moet dat? Ik geef regelmatig presentaties over het zakelijke gebruik van sociale media. Ik geef voorbeelden uit de praktijk. Zelfs de meest verstokte niet-social media gebruiker raakt enthousiast over de mogelijkheden.. Lees meer.

VIPdag

vip 10 social

In één dag van exclusieve 1-op-1 begeleiding leer je hoe je via sociale media je kennis kunt delen, mensen kunt inspireren en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij als expert op jouw vakgebied herkend en erkend wordt. En dat in maximaal 10 minuten per dag Lees meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.