Lijsten deleten

Hoe kom je d’r aan.. hoe kom je d’r af..

Begin deze week leerde ik Gerda hoe zij lijsten kon aanmaken in Hootsuite. En nu, een paar dagen later, kwam de vraag:

Hoe delete ik een ljist?

Dubbel blij

Daar word ik dubbel blij van. Want kennelijk is Gerda goed aan de slag gegaan met Hootsuite, zo goed dat zij zelfs te veel lijsten aan heeft gemaakt.. en als zij met deze vraag loopt dan zijn er vast meer mensen die hier mee zitten.

Hoe doe je dat nou?

Wil je om de een of andere reden een lijst wissen, volg dan deze stappen:

 1. Ga naar je twitter pagina, log in en klik op IK lijst wissen 1
 2. Klik op Lijsten lijst wissen 2
 3. Klik op de lijst die je wilt wissen  lijst wissen 3
 4. Klik dan op verwijderen  lijst wissen 4

Durf te vragen

Heb jij een vraag over twitter of Hootsuite? Laat het me weten… druk op Reply en stel je vraag. Ik help je graag verder.

4 reacties op ‘Lijsten deleten

 1. Hai Nancy, ik word wel eens door anderen en vaak onbekenden aan twitterlijsten toegevoegd waar ik melding van krijg, maar dat wil ik in sommige gevallen helemaal niet! Hoe kan ik mezelf daar weer vanaf halen? Of is dat niet mogelijk? Dank je alvast, groet Merel

  1. Hi Merel. Die mensen zetten je op een lijst omdat je kennelijk iets te melden hebt dat zij de moeite waard vinden. Zij willen voorkomen dat in de zee van tweets die per minuut verzonden worden jouw tweets ongezien blijven. Dat je ze niet kent maakt niet uit. Ik zou er weinig aandacht aan geven.

   Vind je het toch ongemakkelijk, of kom je op een lijst terecht waar je absoluut niet op wilt staan, dan kun je het volgende doen. Kijk wie je op de lijst gezet heeft, en blokkeer dat account. Dan zie je geen tweets meer van die persoon, en zij kunnen je niet meer volgen. Ook ga je vanzelf van die lijst af.

   Als je niet weet hoe je iemand kunt blokkeren, laat het me dan nog even weten. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

   Groet,
   Nancy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.