Een beetje VIP wil aandacht…

vip eend

Een beetje VIP wil aandacht

Meestal leer ik ondernemers in groepsverband hoe ze sociale media optimaal kunnen inzetten. Kleine groepen, maar toch.. groepen. En dat is leuk, en je leert veel. Een ander vraagt soms wat jij had willen vragen, of komt ineens met een ingeving die je zelf had willen hebben. En toch… één op één… met alleen maar aandacht voor jouw bedrijf en jou als ondernemer.. dat leert natuurlijk het allersnelste.

Daarom… de VIPdag

En dus is er de VIPdag. Alleen voor die ondernemer met wie ik een hele dag wil sparren en samenwerken om tot een plan te komen waarmee hij/zij het hele verdere ondernemende leven vooruit kan.

Dan hoor je ’t ook ‘ns van een ander…

Natuurlijk kan ik je vertellen waarom ik denk dat je heel veel aan deze dag kunt hebben. Maar ik denk dat je het veel beter kunt horen van een echte VIP:

Vorig jaar ontmoette ik Nancy tijdens een marketing-driedaagse. Ik kende haar al van BNI Haarlem. Tijdens deze training werd mij duidelijk dat ik nu eindelijk mijn totale sociale media gebruik eens onder loep moest nemen. Tot die tijd werkte ik wel al met twitter, linked in en nieuwsbrieven, maar had ik er geen echt plan voor.

Ik besefte dat het tijd werd voor zo’n plan. Ik zag altijd op tegen de tijdsinvestering die social media vragen en ook tegen de technische kennis die je nodig hebt. Na het event heb ik gebruik gemaakt van het aanbod van Nancy Koornwinder om in een dag, een zogenaamde VIP dag , al mijn vragen over social media te beantwoorden en er mee aan de slag te gaan.

We prikten een datum. En precies die dag was Nederland helemaal plat i.v.m de barre weersomstandigheden. Ik vroeg Nancy of we konden verplaatsen. Dit leverde geen enkel probleem op. Gelukkig.

Twee weken later hadden we de training in een schitterende omgeving in Haarlem. Ik nam mijn trainee mee, want twee onthouden er meer dan een.

Nancy leidde ons door het doolhof van twitter, beantwoordde alle specifieke vragen over mijn bedrijf. We hadden een toplunch. Na de lunch zouden we verder werken aan het maken en starten van een tweetal blogs. Nancy zag aan mij dat ik doodmoe was, van alle informatie en bood spontaan aan om het tweede deel een andere keer bij mij op locatie te doen.

Fantastisch Nancy! Dat was precies wat ik nodig had. Tijdens de tweede afspraak hebben we twee blogs opgestart, hootsuite ingericht en kon ik aan de slag.

Nancy maakt helemaal waar wat ze zegt: ze leert je om in 10 minuten per dag je twitteraccount te beheren en te managen. En, je krijgt bovendien levenslange garantie!

Nu, een maand later, kan ik rustig zeggen dat ik een blogger ben en steeds meer volgers krijg via social media. Twitter heeft geen geheimen meer voor me en ik heb er plezier in om mijn vakkennis te delen en uit te breiden via social media.

Als je een enthousiaste en geduldige specialist zoekt die je moet helpen om je social media echt vlot te trekken, dan kan ik Nancy Koornwinder van harte aanbevelen. Bij Nancy voel je je een VIP. Bedankt Nancy!

Marie-José Custers, Custers Coaching

Heb je belangstelling voor een VIPdag? Laat dan hier je gegevens achter, dan neem ik contact met je op:

Een reactie op “Een beetje VIP wil aandacht…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.