Ondernemen in crisistijd

Ondernemen in crisistijd

Er zijn mazzelaars die het nog meegemaakt hebben.. die goede oude tijd, toen het nog geen crisis was. Ik ben begonnen in crisistijd en heb dus geen idee hoe het leven als ondernemer was zonder. Voordeel is, je weet niet beter. Het is niet anders. Mijn motto is durven, doen en doorgaan. Dat lijkt me een mooi motto, met of zonder crisis.

Andere tijden

Wat wel duidelijk is, is dat het andere tijden zijn.. er verandert veel en oude manieren om klanten te benaderen werken niet meer. De meeste ondernemers realiseren zich dat en passen zich aan. Een aantal steken de kop of de hakken in het zand en weigeren. En dat is jammer..

Plaatjes kijken

Als je in Google intypt: Zijn bedrijven die sociale media gebruiken succesvoller, dan krijg je meer dan 300.000 hits met succesverhalen uit de praktijk. Ik heb het een en ander gelezen zodat jij je de moeite kunt besparen. Als je net als ik visueel bent ingesteld, dan is dit een heel mooie link waarin meteen duidelijk wordt waarom de inzet van sociale media belangrijk is voor bedrijven. Je hoeft alleen maar naar plaatjes te kijken.

Is het er tijd voor?

Wordt ’t tijd dat jij ook iets met sociale media gaat doen? Wil je handvatten zodat je zonder een enorme tijdsinvestering snel resultaat uit twitter kunt halen? Schrijf je dan in voor de workshop Ondernemen in crisistijd op 14 mei:

Programma & Inschrijven | Ondernemen in crisistijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.