Zwijgen is zilver, spreken is goud!

10 Social speakers academy

Het grote doel

Voor 2012 had ik mezelf een groot doel gesteld. Ik wilde graag aangesloten raken bij een sprekersgezelschap. Ik praat graag, en gelukkig luisteren anderen graag naar wat ik te vertellen heb. Een mooie combinatie. En als je iets graag doet, dan wil je het steeds meer doen. Vandaar het grote doel.

Spreker

In 2012 is het niet gelukt. Jammer dan. En eerlijk gezegd lag dat vooral aan mezelf. De dingen van de dag krijgen soms onterecht voorrang. En bovendien ben ik niet zo heel erg van het zomaar opbellen. Ik kom graag via via met iemand in contact. En zoals dat gaat.. eind 2012 kwam ik na 30 jaar weer in contact met jeugdvriend Wim. En Wim had eens op m’n site gekeken en vroeg zich af of ik al eens had gesproken met de Speakers Academy. Nou.. nee.. Daar moest nodig verandering in komen, vond hij. En ik natuurlijk. En zo ben ik als prater nu spreker. Mijn vader wilde me vroeger betalen zodat ik af en toe zou zwijgen. Het kan verkeren.

Twitter

Mijn doel is, andere ondernemers op weg helpen op gebied van sociale media. En waarom dan niet kiezen voor dat wat het snelste werkt.. twitter. Zelf heb ik er een jaar over gedaan om een systeem te bedenken dat werkt, én heel weinig tijd kost… 10 minuten per dag. Ik vind ’t geweldig om andere ondernemers te helpen. En hoe goed is ’t dan niet om meteen een hele groep te bereiken. Bovendien heb ik inmiddels heel veel praktijkverhalen verzameld, want op ijsmakers en uitvaarders na heb ik inmiddels wel zo’n beetje alle soorten beroepen aan tafel gehad. Van estate planner tot tennisleraar en van steigerbouwer tot communicatie deskundige.

Logo Faculty Member_witte achtergrond RGB

Spreker – Nancy Koornwinder – Speakers Academy – Speakers Academy®.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.