Jij steeds met je PATS, wat is dat toch?

hand

PATS is een methode voor effectieve online communicatie

Amerikanen hebben AIDA. Dat is een methodiek voor effectieve marketingcommunicatie. De letters staan voor Attention (trek de aandacht), Interest (wek interesse), Desire (kweek verlangen) en Action (laat ze kopen). Op zich is AIDA een beproefd instrument. Maar erg Amerikaans.

Dus…

…ik dacht bij mezelf: “Zullen we daar eens een nuchter Hollands sausje over gooien?”. Zo is P.A.T.S. ontstaan, een denk- en schrijfmethode gericht op opvallen in de massa. Met prikkelende online teksten. Bijvoorbeeld voor tweets of je LinkedIn profiel.

 

Nu weet ik nog niks…

Voor niets gaat de zon op 😉 Ik wilde bewijzen dat het niet moeilijk is om online de aandacht te trekken, jouw interesse te wekken en je te laten snakken naar meer. Maar nu zijn we dus aanbeland waar ik je hebben wil…

 

Kom je ook naar de workshop Prikkelende Tweet schrijven in Haarlem?

Samen met Nancy Koornwinder, veelgevraagd expert op het gebied van zakelijk twitteren en bloggen, geef ik bij Zaamen een exclusieve workshop Prikkelende Tweets Schrijven. Daar leer je samen met maximaal 5 andere ondernemers alles over de methode PATS. En hoe die (na enige voorbereiding) binnen 10 minuten per dag kan leiden tot meer bezoekers, klanten, omzet, groei, etcetera. Dat wil jij toch ook?

Zie ik je in Zaamen? Klik hier voor meer informatie.

Tot PATS!
Marjon Borsboom

Jij steeds met je PATS, wat is dat toch?: PATS is een methode voor effectieve online communicatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.