Afscheid nemen doet pijn… Voor wie niet wil betalen voor Crowdbooster

afscheid nemen doet pijn
afscheid nemen doet pijn

Crowdbooster-fanaat

Al sinds ik net begon met twitteren ben ik fan van Crowdbooster. Een programma dat je inzicht geef in je twittergedrag. Nuttige informatie, aangezien ik louter zakelijk gebruik maak van twitter. En wat je zakelijk doet moet zin hebben. In wat dan ook.. meer klanten, andere klanten, meer omzet, meer contacten, andere contacten, inspiratie..

Waarom Crowdbooster

Crowdbooster is een super prettige tool om je tweets op optimale tijden te plannen, de groei te meten, bij te houden welke tweets voor de beste resultaten (qua reply’s en retweets) zorgen en welke andere twitteraars je een beetje in de watten zou moeten leggen.

Meten = weten, ook voor cijferhaters

Vooral voor iemand zoals ik, die een enorme hekel had en heeft aan rekenen is Crowdbooster ideaal. Op een prettige en overzichtelijke manier is je in een klap duidelijk of je goed bezig bent, of niet. Ik heb in mijn trainingen dan ook altijd flink reclame gemaakt voor Crowdbooster.. En dat blijf ik doen, ook nu je voor deze tool moet gaan betalen. Alleen zal ik het nu niet meer aanraden aan beginners.

Ze zijn écht vriendelijk bij Crowdbooster

Vriendelijk zoals Crowdbooster oogt, zo vriendelijk is Crowdbooster echt. Want nu zij de overstap maken van gratis tool naar betaalde geven ze zelf een aantal suggesties van gratis tools die als alternatief kunnen dienen. Ik ken niet alle alternatieven, maar die die ik wel ken vind ik echt stukken minder dan Crowdbooster..

Help!?! Waarmee werk jij?

Ik ben heel benieuwd of jij werkt met een gratis tool waar je blij mee bent, dat je vertelt wat je optimale tweets en wat je optimale twitter tijden zijn. Die combinatie.. daar gaat het me om. Dus.. help… wat gebruik jij, en waarom?

Free social media analytics tools – from Crowdbooster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.