Garantie

Ben jij blij, dan ben ik het ook

Mijn doel met 10 Social is ondernemers helpen met het verspreiden van hun boodschap, missie, doel.. Twitter is hiervoor een prachtig medium. Je kunt met de juiste woorden en de juiste toepassing van de kracht van twitter heel snel uitvinden wie je doelgroep is, en je doelgroep direct bereiken. Ik ben pas blij, als jij het ook bent. En daarom geef ik garantie.

Garantie

Ik garandeer je dat twitter voor je werkt. Mits je het op de juiste manier inzet. En verder garandeer ik je dat je na het volgen van mijn workshop goed beslagen ten ijs kunt. Heb je na afloop van de workshop toch nog vragen, dan kun je die stellen. Je krijgt antwoord.. altijd.

Tevreden deelnemers aan ‘t woord:

Als ERA kantoor lopen wij altijd voorop als het gaat om het implementeren van nieuwe technologie in onze bedrijfsvoering. Zo waren wij dan ook 1 van de eerste ‘twitterende’, ‘bloggende’ en ‘facebookende’ makelaarkantoren van de regio. Zoals altijd, ging ook hier voor ons op een gegeven moment de wet van de remmende voorsprong gelden. We hadden een Twitter account, gebruikten die regelmatig om bijvoorbeeld onze blogberichten de wereld in te sturen, maar ja….. hoe nu verder? Nancy heeft bij ons op kantoor in house de cursus Zakelijk Twitteren gegeven. Het leek ons belangrijk dat iedereen in het kantoor weet wat twitter inhoudt en hoe het ons kantoor kan helpen bij het zichtbaar zijn en hopelijk realiseren van meer omzet. Nancy heeft zelfs de meest sceptische collega ervan weten te overtuigen dat Twitter echt nuttig is en niet alleen maar ‘getrut’, zoals hij het noemde. Ze heeft ons de mogelijkheden van Twitter laten zien die nog niet bekend waren, zoals een Twitter Daily, en deze hadden we dezelfde middag nog in de lucht. Onze eigen Twitterkrant! De efficiëntie waarmee Twitter kan worden ingezet in een organisatie heeft mij verbaasd en ik kan weer verder, waar ik eerst het gevoel had dat ik vastzat. Nancy weet echt goed hoe het in elkaar zit en weet het ook nog bijzonder charmant en humorvol over te brengen. – Katja

Voordat ik de Twitter workshop bij Nancy volgde had ik wel eens van Twitter gehoord maar was er best wat sceptisch over. Via via hoorde ik echter zeer positieve geluiden over deze workshop en de nieuwsgierigheid won. De workshop was erg interessant, leuk en aangenaam. In een relatief klein groepje neemt Nancy je “aan de hand” en verteld je alle ins and outs van Twitter. Ook geeft ze je wat handige tips waar je echt wat aan hebt. Door deze tips te volgen kan je met ca. 10 minuten per dag voldoende twitteren om op te vallen en zelfs business te doen. Nancy geeft de workshop op een zeer plezierige manier. Met haar enthousiasme en spontaniteit is het voor iedereen goed te volgen en maakt ze zelfs de grootste scepticus enthousiast. Inmiddels heeft ook een klant van me de commerciële mensen bij Nancy een workshop laten volgen en ook zij zijn daar zeer over te spreken. Nancy, bedankt! – Janke

Nancy weet heel goed waar ze het over heeft en is in staat dit op een persoonlijke, en integere manier goed over te brengen. Ik beveel Nancy van harte aan als trainer zakelijk twitteren en bloggen. – Madjori

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.