Accountbeheer

Een nieuwe dienst geboren

Zelf doen

Tot nu toe leerde ik ondernemers hoe ze twitter konden inzetten als zakelijk middel om aan meer en betere klanten te komen, of aan inspiratie, of een beter inzicht in de concurrentie.. Maakt eigenlijk niet uit wat.. de kern zat ‘m in het feit dat ik ze leerde hoe ze het zelf moesten doen.

Omdenken

Ik moest dan ook behoorlijk omdenken toen ik in de zomer tegen een ondernemer aanliep die zich bewust was van het belang van twitter, maar niet van plan was om het zelf te gaan doen. Hij stelde voor dat ik het voor hem zou gaan doen. Nou.. nee! Reageerde ik in eerste instantie. Ik leer het ondernemers namelijk liever. Zo moeilijk is het niet. Maar daar lag het probleem dan ook niet. Het probleem voor deze ondernemer lag ‘m in het feit dat hij een chronisch tijdgebrek had, en heeft.

Accountbeheer

Na enig aanhouden kwamen we op het plan dat ik voor zijn onderneming een twitteraccount zou aanmaken en bijhouden. Het schrijven van de tweets, het twitteren, en het interacteren met andere twitteraars… allemaal mijn werk. Maar wel in goed onderling overleg. Zodat ik op de hoogte ben van eventuele actuele zaken waarover getwitterd kan worden, en zodat ik kan checken of ik op sommige zaken nu juist wel of niet moet reageren. Een nieuwe dienst ontstond.. Accountbeheer. En dat niet alleen deze ene ondernemer dit een handige dienst vindt blijkt wel uit het feit dat er inmiddels al meerdere accounts door mij beheerd worden. Ook belangstelling? Klik hier.

Een reactie op “Accountbeheer

  1. Nou Nancy, wat goed! Ik wens je alle succes van de wereld en hoop dat je een aantal mooie accounts binnenhaalt. Kun je niet een of ander tijdschrift voor je boodschap inschakelen? Liefs mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.