LinkedIn LIVE – de afterparty

LinkedIn LIVE

Op 14 juni organiseerde Petra Fisher LinkedIn LIVE. Een bijeenkomst voor actieve LinkedIn gebruikers, die nóg meer zakelijk nut wilden halen uit hun LinkedIn profiel. Zelf was ik één van de sprekers op dit evenement, maar zonder dat was ik er ook heen gegaan. Sterker nog.. ik had me eerst aangemeld als deelnemer, waarna Petra me benaderde als spreker.

Passie & sociale media

Zowel als deelnemer, als als spreker vond ik het een bijzonder geslaagd evenement. Een zaal vol mensen die hun vak vol passie uitoefenen en ook nog actief gebruik maken van sociale media… Veel beter kan het voor mij niet worden. M’n LinkedIn profiel was al best goed, en is na toepassing van wat eenvoudige tips van Petra en de andere sprekers nu nog beter.

Herkansing

Was je er 14 juni niet bij.. dan heb je echt iets gemist. Niet getreurd… er komt een herkansing. Je moet alleen nog wat geduld hebben.. Ik houd je op de hoogte. En je kunt natuurlijk ook Petra volgen op Twitter of eens kijken op haar LinkedIn pagina. Kun je meteen inspiratie opdoen voor het verbeteren van je eigen pagina..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.