Workshop Zakelijk Twitteren

Bij het CBM in huis

Twitter voor ondernemers

Langzamerhand voel ik dat het nut van Twitter toch wat breder ingezien wordt. Werd er eerst wat lacherig gereageerd in de trant van “jij hebt zeker tijd te veel met al je getwitter…”, nu merk ik dat steeds meer ondernemers doorhebben dat er op Twitter meer gebeurt dan melden dat het tijd is voor een kop koffie/sigaret/wandeling met de hond/een dutje.

Toch zijn ondernemers nog altijd verbaasd over hoe snel je op Twitter meer te weten kunt komen over je doelgroep, je concurrentie, de markt. Het enige dat je nodig hebt zijn wat handvatten en inderdaad ja.. een beetje tijd. Maar wil je effectief zakelijk twitteren, dan kom je met 10 minuten per dag al een heel eind. Dat moet op te brengen zijn.

Ik zie in Twitter niet alleen een instrument om aan klanten te komen. Het is ook een bron van vermaak, informatie en gezelligheid. Wil ik iets weten, dan stel ik mijn vraag op Twitter. Vrijwel altijd volgt binnen no time een antwoord. Of het nu gaat om het nummer van Seasons dat ik had willen bewaren maar heb verknipt voor een moodboard, een vlek die niet uit het tapijt lijkt te verwijderen of betaalbare workshopruimte in Amsterdam..

In mijn enthousiasme heb ik meerdere collega’s Twitter op geholpen, en zelfs een benefiet workshop voor ondernemers georganiseerd (zij betaalden aan het goede doel, en leerden in ruil de basis van het zakelijk Twitteren). Inmiddels geef ik samen met de andere leden van het Twitter-Team meerdere keren per maand workshops zakelijk twitteren door het hele land.

Zoals elke keer was er ook met de workshop op 14 maart weer iets speciaals. We waren te gast bij de CBM (Centrale Bond van Meubelfabrikanten) die hun 100e verjaardag vierde.

Wil je leren zakelijk twitteren, schrijf je dan in door te reageren op dit blog. Kijk hier voor beschikbare data en plaatsen.Na inschrijven ontvang je meer informatie. Wil je liever een workshop op een andere lokatie? Dat kan. Jij regelt 6 deelnemers en een lokatie, en iemand van het Twitter-Team komt naar je toe.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op de foto’s de deelnemers van de workshop van 14 maart.

Vind je klant (en wordt gevonden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.