Workshop zakelijk twitteren in Meppel..

Patricia is het jongste lid van het Twitter-Team van 10 Social, en direct enthousiast van start gegaan. Maar liefst twee workshops in een week tijd.. Dat niet alleen zij maar ook de deelnemers enthousiast waren mag blijken uit de volgende quotes van de deelnemers:

Ik ben al 2 maanden bezig met Twitter en kwam hier omdat ik niet goed wist hoe ik het moest inzetten. Nu aan het einde van de workshop heb ik heel veel ‘brainwaves’ gehad en ga ik ermee aan de slag! Ik heb er helemaal zin in!

Ik heb veel geleerd tijdens de cursus en vond Patricia een leuke maar vooral goede docente. Ik merk nu al dat haar tip en trucs zeker invloed hebben op mijn manier van twitteren en ook in de reacties die daar op volgen. Bedankt! (uit een mail een week na de workshop).

Wil je ook leren zakelijk twitteren, schrijf je dan in door te reageren op dit blog. Na inschrijven ontvang je meer informatie.

Vind je klant (en wordt gevonden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag

De workshops Zakelijk Twitteren voor beginners worden door het hele land gegeven door enthousiaste ondernemende dames. Met als doel: je klant vinden (en gevonden worden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag.

Kijk in de Agenda voor de data en plaatsen waar de workshop plaats vindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.