Kwaliteit of kwantiteit van volgers…

Vraag van Merel:

Sinds vandaag word ik gevolgd door iemand die zegt: Wil je meer volgers? Volg onze volgers en ze volgen jou terug! Zo simpel werkt het! En ja: het werkt echt! Doe mee! Wat doe jij hiermee? Wat raad je mij aan?

Tja.. ik heb liever kwaliteit dan kwantiteit, maar ik zal ze eens volgen en kijken wat er gebeurt. In het verleden heb ik ook zoiets geprobeerd en toen kreeg ik de complete pornoindustrie van Los Angeles achter me aan. Daar werd ik niet vrolijk van. Die mensen waren ook binnen no time weer weg. En bovendien is de kans dat ik advies ga geven in LA ook niet heel groot.

Ik vind volgers overigens helemaal niet belangrijk bij twitter. Als je de hashtag (#) goed plaatst komt je bericht bij wie ‘m hebben moet. Volgers zijn leuk, in die zin dat groei beter voelt dan krimp. Het is goed voor je ego. En het zegt natuurlijk ook wat over de kwaliteit van je tweets, laten we eerlijk zijn.

Als je veel mailt heeft het zin om in je handtekening onder je mail een twitter button te hebben. En op je site, je nieuwsbrief, je blog, je kaartje, je linkedin, je facebook, je hyves etc. En als jij meer volgers wilt, dan kun je best zoiets proberen. Is ’t niks, dan stop je ’t weer. Al kan dat nog best lastig zijn..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.