Workshop Zakelijk Twitteren

Workshop zakelijk twitteren 21 december 2011
Workshop zakelijk twitteren 21 december 2011

Twitter voor ondernemers

Dat er op Twitter meer gebeurt dan het uitwisselen van klein persoonlijk leed en zaken van huishoudelijke aard als “het is tijd voor een kop koffie/sigaret/wandeling met de hond/een dutje, dat is zo langzamerhand wel algemeen bekend. Ook voel ik dat het nut van Twitter breder ingezien wordt. Werd er eerst wat lacherig gereageerd in de trant van “jij hebt zeker tijd te veel met al je getwitter…”, nu geven steeds meer ondernemers aan dat ze ‘tot hun schande’ nog niet zijn toegekomen aan het werkelijk toepassen van Twitter als marketinginstrument’. Dat klinkt toch al heel anders.

Zijn ondernemers dan nu wat meer doordrongen van het belang van Twitter, nog altijd zijn ze verbaasd over hoe snel je op Twitter meer te weten kunt komen over je doelgroep, je concurrentie, de markt. Het enige dat je nodig hebt zijn wat handvatten en inderdaad ja.. een beetje tijd. Maar wil je effectief zakelijk twitteren, dan kom je met 10 minuten per dag al een heel eind. Dat moet op te brengen zijn.

Met het systeem dat wij je tijdens de workshop aanleren pas je Twitter efficiënt en effectief toe met 10 minuten per dag, 5 dagen per week en dat voor 3 maanden. Heb je na die 3 maanden geen enkele toegevoegde waarde ontdekt, dan is Twitter niet jouw medium. Heb je wel gezien dat Twitter werkt voor je bedrijf, dan ga je natuurlijk door na de eerste 3 maanden… dat spreekt voor zich.

Altijd antwoord op je vragen

In mijn enthousiasme heb ik meerdere collega’s Twitter op geholpen, en zelfs een benefiet workshop voor 10 ondernemers georganiseerd (zij betaalden aan het goede doel, en leerden in ruil de basis van het zakelijk Twitteren). Inmiddels geef ik meerdere keren per maand een workshop zakelijk twitteren (alleen in augustus niet, want ook een ondernemer moet een keer op vakantie).

De groepen zijn altijd klein, zodat er veel aandacht is voor alle deelnemers en al je vragen beantwoord kunnen worden. Bovendien is er nazorg. Alle vragen die thuis of op kantoor opkomen na de workshop kun je stellen via de site of per mail. En natuurlijk krijg je altijd antwoord.

Wil je leren zakelijk twitteren, schrijf je dan in door te reageren op dit blog. De workshops vinden plaats op woensdagochtend, van half 10 tot half 12, in Haarlem en op soms ook ’s avonds van 7 tot 9 uur. Na inschrijven ontvang je meer informatie. Wil je liever een workshop op een andere lokatie? Dat kan. Jij regelt 6 deelnemers en een lokatie, en ik kom naar je toe.

Train de trainer

Vandaag is er weer een sociale dame bij gekomen… Marlies (op de foto rechts), welkom bij de club! Marlies gaat in Breda en omgeving aan de slag. Breda.. watch out!

Vind je klant (en word gevonden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag

Vanaf januari worden de workshops Zakelijk Twitteren voor beginners door het hele land gegeven door enthousiaste ondernemende dames. Met als doel: je klant vinden (en gevonden worden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag.

Marlies en Janneke zijn enthousiast met Twitter aan de gang gegaan. Benieuwd naar hun Twitteravonturen? Volg ze dan: Janneke op Twitter en Marlies op Twitter. Dat ze tevreden waren over de workshop blijkt uit de volgende tweets:

@10_Social leuke en leerzame #workshop zakelijk twitteren!

Vind ik ook , en gezellig! RT @JannekevOlphen: @10_Social leuke en leerzame #workshop zakelijk twitteren!

Kijk voor plaats, data en beschikbaarheid van deze workshop in de Agenda.

Op de foto zie je de deelnemers van de workshops van 21 december 2011.

2 reacties op ‘Workshop Zakelijk Twitteren

  1. Hi Helen,

   Ja hoor, nog steeds. Op 11 april is de workshop eigenlijk vol, maar als je heel graag de 11e mee wilt doen, dan schuif ik een extra stoel bij. Op 25 april geeft Leontine een gecombineerde workshop Twitter/LinkedIn en op 16 mei is er weer een twitterworkshop in Haarlem… keuze genoeg dus. Kijk maar even hier.
   Groet,
   Nancy Koornwinder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.