Workshop Zakelijk Twitteren

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Twitter voor ondernemers en voor ondernemingen

Langzamerhand voel ik dat het nut van Twitter toch wat breder ingezien wordt. Werd er eerst wat lacherig gereageerd in de trant van “jij hebt zeker tijd te veel met al je getwitter…”, nu merk ik dat steeds meer ondernemers doorhebben dat er op Twitter meer gebeurt dan melden dat het tijd is voor een kop koffie/sigaret/wandeling met de hond/een dutje.

Toch zijn ondernemers nog altijd verbaasd over hoe snel je op Twitter meer te weten kunt komen over je doelgroep, je concurrentie, de markt. Het enige dat je nodig hebt zijn wat handvatten en inderdaad ja.. een beetje tijd. Maar wil je effectief zakelijk twitteren, dan kom je met 10 minuten per dag al een heel eind. Dat moet op te brengen zijn.

Ik zie in Twitter niet alleen een instrument om aan klanten te komen. Het is ook een bron van vermaak, informatie en gezelligheid. Wil ik iets weten, dan stel ik mijn vraag op Twitter. Vrijwel altijd volgt binnen no time een antwoord. Of het nu gaat om het nummer van Seasons dat ik had willen bewaren maar heb verknipt voor een moodboard, een vlek die niet uit het tapijt lijkt te verwijderen of betaalbare workshopruimte in Amsterdam..

Workshop zakelijk twitteren op lokatie

Wil je leren zakelijk twitteren, schrijf je dan in door te reageren op dit blog. De workshops vinden plaats op woensdagochtend, van half 10 tot half 12, in Haarlem en op soms ook ’s avonds van 7 tot 9 uur. Na inschrijven ontvang je meer informatie.

Wil je liever een workshop op een andere lokatie? Dat kan. Jij regelt 6 deelnemers en een lokatie, en iemand van het Twitter-Team komt naar je toe. Zo gaf ik vandaag de workshop zakelijk twitteren aan een aantal medewerkers van een bedrijf in Rotterdam. Gelukkig waren de deelnemers erg tevreden, blijkt uit de na afloop verstuurde tweets:

Toch nog iets geleerd vandaag: “@10_Social: Workshop Zakelijk Twitteren wp.me/p1VCM4-3G”

@10_Social Bedankt voor de uitleg vanochtend! #leerzaam

Zojuist een geweldige twitter-uitleg gehad van @10_Social Thanx!

Vind je klant (en wordt gevonden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag

Vanaf januari worden de workshops Zakelijk Twitteren voor beginners door het hele land gegeven door enthousiaste ondernemende dames. Met als doel: je klant vinden (en gevonden worden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag.

Kijk in de Agenda op welke data en plaatsen de workshop zakelijk twitteren gegeven wordt, en of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.