Workshop Zakelijk Twitteren

workshops zakelijk twitteren 15 december 2011
workshops zakelijk twitteren 15 december 2011

Workshop Zakelijk Twitteren

Er is aan elke Twitterworkshop wel iets bijzonders. De ene keer blijken alle deelnemers in hetzelfde vakgebied te zitten, de andere keer blijken ze elkaar vaag of goed te kennen.. Dit keer was het bijzonder dat ik alle deelnemers al kende, of van netwerkbijeenkomsten of van trainingen waar we allemaal deelnemer waren of beiden.

Wat veel mensen niet weten, is dat ik naast de workshops die ik organiseer en die aangekondigd staan op de site, ook workshops geef op plaatsen en tijden die deelnemers graag willen. En was het nu een keer niet woensdagochtend, maar donderdagmiddag.

Twitter voor ondernemers

Alle deelnemers hadden al een twitteraccount, maar hadden hier nog niets of niet veel mee gedaan. Dat is natuurlijk zonde. Dus gingen we aan de gang met tweets, reply’s, retweets en Tweetdeck. Al snel nam het enthousiasme toe en ik ben benieuwd wat er aan tweets voorbij zal komen de komende tijd.

Wil je leren zakelijk twitteren, schrijf je dan in door te reageren op dit blog. De workshops vinden plaats op woensdagochtend, van half 10 tot half 1, in Haarlem. Na inschrijven ontvang je meer informatie. Wil je liever een workshop op een andere lokatie? Dat kan. Jij regelt 6 deelnemers en een lokatie, en ik kom naar je toe.

Vind je klant (en word gevonden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag

Vanaf januari worden de workshops Zakelijk Twitteren voor beginners op meer plaatsen door het hele land gegeven door enthousiaste ondernemende dames. Met als doel: je klant vinden (en gevonden worden) met 10 minuten zakelijk twitteren per dag.

Kijk in de Agenda waar en wanneer de workshops Zakelijk Twitteren plaatsvinden en of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Op de foto zie je de deelnemers van de workshops van 16 december 2011.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.