Workshop Zakelijk Bloggen

workshop zakelijk bloggen
workshop zakelijk bloggen van 2 november 2011

 

Workshop Zakelijk Bloggen

Deze ochtend ging de Workshop Zakelijk Bloggen net iets anders dan normaal. Laura blogt al, maar niet met wordpress. Ze werkt met Tumblr, en ik moet zeggen… het ziet er prachtig uit. Kijk zelf maar. Wat Laura wil weten is, hoe ze traffic naar haar blog kan krijgen. En of het zin heeft om over te stappen naar wordpress.

Tja, en dat is natuurlijk een beslissing die ze zelf moet nemen. Ik kan wel een beetje helpen. We besluiten de workshop aan te passen aan haar wensen -dat is het voordeel van een 1-op-1 workshop- en de basis te leggen voor een wordpress blog. Daarnaast help ik haar een uur op weg met zakelijk twitteren.

De workshop zakelijk twitteren duurt normaal gesproken 3 uur. Natuurlijk kunnen we in een uur niet alles doornemen wat in de workshop besproken wordt. Het scheelt dat Laura niet helemaal nieuw is op twitter. Zo kan ik haar ondanks de beperkte tijd toch een paar tools geven om haar te helpen effectiever en efficiënter te twitteren.

Het wordpress blog is nog lang niet klaar. Eerst moet de beslissing nog genomen worden of het een blijvertje is. Ik wacht ’t af. Ben je toch benieuwd? Kijk dan even hier.

 

Wil je ook leren zakelijk bloggen?

Wil je ook zakelijk leren bloggen, schrijf je dan in door te reageren op dit blog. De workshops vinden plaats op woensdagochtend, van half 10 tot half 1, in Haarlem. Na inschrijven ontvang je meer informatie.

Deze workshop vindt plaats op de volgende data, kijk in de Agenda of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Binnenkort komen de data voor 2012 op de site.

  • 30 november
  • 28 december

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.