Geboren!!

Sinds begin 2010 ben ik actief op twitter. Ik begon heel sceptisch (dat wel), omdat ik vind dat je als ondernemer moet ervaren wat voor je kan werken, of niet. Ik stelde een vraag op Twitter, een vraag waarmee ik al maanden rondliep, en de volgende ochtend ging de telefoon… antwoord op mijn vraag. En ik was om.

Nu heb ik meerdere accounts, trouwe volgers, leuke nieuwe contacten, en klanten die via Twitter bij mij komen. Klanten die al het gevoel hebben dat ze me kennen, die me leuk genoeg vinden om me te volgen en een afspraak met me te maken, klanten die er al op vertrouwen dat ik verstand heb van wat ik doe. Dit blijken klanten te zijn die bij mijn communicatiestijl passen en die bovendien vaak al goed weten wat ik voor ze kan betekenen, omdat ze via Twitter ook al op mijn blog zijn gekomen.

Maar ik vind Twitter niet alleen maar een instrument om aan klanten te komen. Het is ook een bron van vermaak, informatie en gezelligheid. Wil ik iets weten, dan stel ik mijn vraag op Twitter. Vrijwel altijd volgt binnen no time een antwoord. Of het nu gaat om het nummer van Seasons dat ik had willen bewaren maar heb verknipt voor een moodboard, een vlek die niet uit het tapijt lijkt te verwijderen of betaalbare workshopruimte in Amsterdam..

In mijn enthousiasme heb ik meerdere collega’s Twitter op geholpen, en zelfs een benefiet workshop voor 10 ondernemers georganiseerd (zij betaalden aan het goede doel, en leerden in ruil de basis van het zakelijk Twitteren). Daarnaast ben ik workshops gaan organiseren, help ik zakelijke twitteraars met een scan van hun twittergedrag (en 10 adviezen om meer succes te behalen op twitter), leer ik mensen hoe ze een blog kunnen maken en word ik als spreker gevraagd voor presentaties voor honderd of honderden mensen.

Tijd om structureel aan de slag te gaan met Social Media en ondernemers… Vandaag is mijn nieuwe bedrijf geboren… 10 Social. Dit blog zal ik vullen met alle informatie die je nodig hebt om (net als ik en inmiddels vele anderen) dé klant in jouw niche te vinden via Social Media (en de klant jou), met een systeem waarbij het je niet meer dan 10 minuten per dag kost.

Klinkt dat goed? Laat het me weten. Dan kun je meteen ook aangeven aan welke informatie jij behoefte hebt.

2 reacties op ‘Geboren!!

  1. Nog steeds verbaast het mij wanneer mensen Twitter afkraken, voornamelijk omdat dat juist degene zijn die Twitter het minst gebruiken. Tuurlijk kan het functioneren om mensen te laten weten wat je net gegeten hebt, maar om te netwerken is het niet alleen voor bedrijven, maar ook voor jou als persoon superhandig.

    Leuk dat je deze blog heb opgericht en natuurlijk je bedrijf. Wens je alle succes! Maar dat gaat wel lukken. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.